پاورپوینت ارزش تغذيه اي گوشت

پاورپوینت ارزش تغذيه اي گوشت

پاورپوینت ارزش تغذيه اي گوشت

              نوع فایل: power point   قابل ویرایش 20  اسلاید   قسمتی از اسلایدها: گوشت يكي از مهمترين منابع پروتئيني به شمار مي رود غني بودن گوشت از پروتئين ارزشمندي حاوي اسيدهاي آمينه ضروري بدن- مواد معدني و انواع ويتامين ها و نيز انرژي كافي سبب مي شود تا آن را در زمره بهترين و كاملترين مواد غذايي طبقه بندي كرد. پروتئين گوشت: به طور كلي پروتئين گوشت را مي توان به 3 دسته پروتئين هاي ميوفيبريلي، ساركوپلاسميك و بافت پيوندي طبقه بندي كرد.      پروتئين هاي ميوفيبريلي: اين پروتئين ها جمعاً حدود 40 درصد از پروتئين هاي گوشت را تشكيل مي هد.   فهرست مطالب و اسلایدها: اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه آلودگي هايي كه ممكن است تا قبل از فرآوري وارد گوشت شود چربي گوشت جدول درصد اسيدهاي چربي ضروري ( ويتامينF  ) در چربيهاي مختلف حيواني و گياهي كربوهيدارت گوشت مواد طعم دهنده و معطر ( آروماتيك) گوشت به عنوان يك منبع انرژي منابع غذايي پروتئين ها گوشت قرمز با كلسترول پايين گوشت مرغ و ساير طيور گوشت ماهي خواص ...
دریافت فایل
برای دانلود بر روی دکمه زیر کلیک فرمایید

دسته : فنی و مهندسی

تگ ها : پاورپوینت , ارزش تغذیه ای گوشت

download - دانلود

لیست فایل های مشابه :

پروژه طرح 3 طراحی موزهپروژه تولید آب از رطوبت هوا water seer انتخاب اصولی چیلر با توجه به نوع بهره برداریپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي گتي getiپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي بهمنپاورپوینت The Market Makers(بازار ساز)اجرای تاسیسات برقی ساختمانسیستم مدیریت ساختمان BMSآموزش اسپرت کردن پژو 405ساختمان فلزی اجرایی
صفحه نخست فایل سحرآمیز سایت بازدید