پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
پاورپوینت اثرات کاربرد جوش شیرین در عمل آوری پخت نان
نوع فایل: power point قابل ویرایش 37 اسلاید قسمتی از اسلایدها: شناخت خمیر رسیده از خمیر نرسیده خمیر رسیده به خمیر آماده پخت گفته می شود که قابل کش آمدن و ارتجاع باشد یعنی به آسانی کشیده شده و قابلیت برگشت به شکل قبلی خود را داشته باشد . ولی خمیر نرسیده قابل امتداد است یعنی می توان آنرا کش داد ولی فاقد خاصیت ارتجاعی می باشد . در مقابل اگر خمیر ، آزادانه امتداد یابد بیش از حد میرسد ( به اصطلاح خمیر ترش می شود ) و از آنجا که خمیر ترش شده در اثر کشیده شدن پاره می گردد قدرت ابقای کربن دی اکسید ( CO2 ) را ندارد و در این حالت در سطح خمیر فرورفتگی هایی مشاهده و بوی ترشیدگی (که در حقیقت بوی اسید می باشد ) از آن به مشام می رسد . بهداشت و نگهداری مواد غذایی - روش نگهداری از نان 1) حرارت نان سبب کپک زدگی زودرس آن می شود. از دسته کردن نان داغ جدا بپرهیزید. 2) نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت، خمیر تخمیر شده ، نانوای خوب و نگهداری صحیح است؛ همان گونه که بعضی از برنج ها پخت خو ...دریافت فایل
برای دانلود بر روی دکمه زیر کلیک فرمایید
دسته : فنی و مهندسی
تگ ها : پاورپوینت, اثرات, کاربرد, جوش شیرین, در, عمل آوری, پخت ,نان