پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر

پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر

پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر

              نوع فایل: power point قابل ویرایش 25 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: پروتئین و سیستئین موجود در آب پنیر آزمایشات انجام شده بر روی موش ها نشان داد که, پروتئین های لبنیاتی, ممکن است میزبان را در برابر مواد سرطان زا محافظت کند. که از این میان پروتئین های موجود در آب پنیر تأثیر خاصی دارند. مکانیسم نشان داده است که در روده بزرگ، میان غلظت چربی در مدفوع و غدد هر گروه، ارتباط مثبتی یافت شد که نشان می دهد اسیدهای چرب آزاد، احتمالاً در ازدیاد فراوان سلولهای غشاء مخاطی روده موثر بوده اند. همچنین، غلظت گلوتن های کبد (جی اس اچ)، یک آنتی اکسیدان طبیعی، در گروه های لبنیاتی بالاتر بوده است که می توان دلیل آن را میزان بالای سولفور حاوی آمینواسید سیستئین دانست که آمینواسیدهای کاهش دهنده ی میزان ترکیبات زیستی جی اس اچ می باشند. فاکتورهای رشد شیر: فاکتور بتا دو تغییر دهنده ی رشد: فاکتورهای رشد آن دسته از پروتئین ها و یا پپتایدهایی هستند که از یک سلول به سلولی دیگر در ارتباطند. آن ها با گیرنده های خاصی در سطح سلول متحد می شوند. به طور کلی، هر فاک ...
دریافت فایل
برای دانلود بر روی دکمه زیر کلیک فرمایید

دسته : فنی و مهندسی

تگ ها : پاورپوینت ,عوامل ,ضد میکروبی, طبیعی , بازدارند, در, شیر

download - دانلود

لیست فایل های مشابه :

پروژه طرح 3 طراحی موزهپروژه تولید آب از رطوبت هوا water seer انتخاب اصولی چیلر با توجه به نوع بهره برداریپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي گتي getiپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي بهمنپاورپوینت The Market Makers(بازار ساز)اجرای تاسیسات برقی ساختمانسیستم مدیریت ساختمان BMSآموزش اسپرت کردن پژو 405ساختمان فلزی اجرایی
صفحه نخست فایل سحرآمیز سایت بازدید